Videószerkesztő és vágó diák munkatárs – Debrecen

Mindenki számára elérhető közelségbe szeretnénk hozni a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legérdekesebb kütyüit. Vásárlóink visszajelzése alapján jó úton haladunk, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap termékeinkkel kapcsolatban (is). Hála munkatársaink munkájának és kitartásának, töretlenül, közösen fejlődünk!  

Pedig Tudod honnan indultunk?

8 évvel ezelőtt egy panellakásba érkezett a futár a csomagokért, ahol mindent saját kezűleg csomagoltunk, nem ritkán éjszaka, az egyetem után. Mára pedig egy 1150 m2-es  iroda és raktár komplexumból szolgáljuk ki a rendeléseket, több mint 30 munkatársunk van, ezen felül pedig egy boltot is üzemeltetünk Debrecen belvárosában.

Mindez nem sikerülhetett volna azok nélkül a nagyszerű emberek nélkül, akikkel nap mint nap dolgozunk a KütyüBazár.hu küldetésén.

Töretlen fejlődésünkhöz Rád is szükségünk van!

Ha bekerülsz a KütyüBazár csapatába, garantáljuk, hogy egy percig sem fogsz unatkozni: barátságos munkatársak, rengeteg nevetés, érdekes kihívások és szórakoztató Kütyük várnak rád minden nap.

Most pedig lássuk, hogy mivel is fogsz Te foglalkozni: 

– Videók megfelelő minőségben való szerkesztése
– Videók vágása

Feltétel:

-Videószerkesztő programok ismerete

Előnyt jelent:

– Korábbi hasonló munkakörben való tevékenység

-Saját videók felvétele,vágása,publikálása

Miért jó neked, ha Te jelentkezel erre a pozícióra és Téged választunk ki?

– Kötetlen munkaidő, akár otthonról is végezhető munkalehetőség
– Fejlődési lehetőség a céges könyvtár és a képzések által
– Fiatalos, vidám légkör, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy bekerültünk a Szerethető munkahelyek 100 legjobbjai közé 2018-ban

Jelentkeznél, de bizonytalan vagy, hogy alkalmas vagy-e a pozícióra? Ha megvan benned az elszántság, és érdekel a videók világa, akkor nyert ügyed van. A többire megtanítunk. 😉 Légy részese Te is a KütyüBazár.hu családjának! Tarts velünk és érjük el közösen a kitűzött célokat!

Kérlek, töltsd fel önéletrajzod PDF formátumban!
Kérlek, töltsd fel motivációs leveled PDF formátumban!