Videómarketinges – Debrecen

Mindenki számára elérhető közelségbe szeretnénk hozni a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legérdekesebb kütyüit. Vásárlóink visszajelzése alapján jó úton haladunk, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap termékeinkkel kapcsolatban (is). Hála munkatársaink munkájának és kitartásának, töretlenül, közösen fejlődünk!  

Pedig Tudod honnan indultunk?

8 évvel ezelőtt egy panellakásba érkezett a futár a csomagokért, ahol mindent saját kezűleg csomagoltunk, nem ritkán éjszaka, az egyetem után. Mára pedig egy 1150 m2-es iroda és raktár komplexumból szolgáljuk ki a rendeléseket, több mint 30 munkatársunk van, ezen felül pedig egy boltot is üzemeltetünk Debrecen belvárosában.

Mindez nem sikerülhetett volna azok nélkül a nagyszerű emberek nélkül, akikkel nap mint nap dolgozunk a KütyüBazár.hu küldetésén.

Töretlen fejlődésünkhöz Rád is szükségünk van!

Ha bekerülsz a KütyüBazár csapatába, garantáljuk, hogy egy percig sem fogsz unatkozni: barátságos munkatársak, rengeteg nevetés, érdekes kihívások és szórakoztató Kütyük várnak Rád minden nap.

Legyél Te is a KütyüBazár arca!

Most pedig nézzük, hogy mik lesznek a feladataid: 

– Terméktesztek készítése a KütyüBazár.hu Youtube csatornájára

– Szórakoztató videók készítése csatornánkra (Itt teljesen szabad kezet kapsz, a saját ötleteid alapján készíthetsz olyan videókat, melyek népszerűsítik a KütyüBazárt!)

– Rövid termékvideók készítése, összevágása, melyek a webáruház termékoldalára kerülnek fel

Mire számíthatsz cserébe?

– Stabil és hosszútávú munkalehetőség.

– Fejlődési lehetőség a céges könyvtár és a képzések által.

– Minden igényt kielégítő, otthonos munkakörnyezet.

– Fiatalos, vidám légkör, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy elnyertük idén a Szerethető munkahely díj 2018-at is.

Érdekel a lehetőség? Jelentkezz az alábbi adatlap kitöltésével!

A szokásostól eltérően Tőled nem kérünk önéletrajzot, helyette szeretnénk ha készítenél egy néhány perces videót (1-5 perc hosszúságban). Ezt a videót töltsd fel YouTube-ra és másold be a linkjét a lenti űrlapba.

A videóban mutatkozz be és mondd el, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni. A tartalom többi részét Rád bízzuk!

Fontos: nem kell, hogy a videó tökéletes legyen! Képzeld azt, hogy a vadiúj YouTube csatornádra készíted az első videót, ami egy bemutatkozás. Vedd elő az okostelefonod, spontán beszélj, add magadat.
Számunkra ez bőven elegendő, hogy kialakuljon az első benyomás. A stúdió felszerelések használatát, a videóvágást és minden mást pedig lesz időd gyakorolni nálunk a munkád során.

Ne habozz, töltsd ki az űrlapot mielőbb: