Online marketing specialista – Debrecen

A KütyüBazár Magyarország legnagyobb online kütyüboltja. Tavalyi forgalmunk meghaladta az 1 milliárd forintot, piacvezető pozíciónk évek óta megingathatatlan. De mi nem kényelmesedünk el a sikerek hatására. Az elkövetkező években további ugrásszerű növekedést tervezünk. Kíváncsi vagy, mire készülünk?

Akkor jelentkezz hozzánk online marketing specialistának és légy nemcsak aktív részese, de egyben zászlóvivője elkövetkező éveink sikereinek!

Szeretnél kipróbálni olyan marketing stratégiákat, melyekre eddig erőforrások szűkében nem volt lehetőséged? Tavalyi marketing büdzsénk 200 millió Ft felett volt, és a forgalom bővülésével ez tovább növekszik.

Szeretnél egy tehetséges, fiatal szakemberekből álló csapatban dolgozni, és velük együtt elérni kiemelkedő eredményeket?

Amit tőled várunk:

• Ismerj változatos online marketing csatornákat, eszközöket és stratégiákat.
• Szakmai tudásodat tartsd naprakészen az online marketing területén.
• Akarj többet, mint mi, járj előttünk legalább egy lépéssel.

Miért jó neked, ha Te jelentkezel erre a pozícióra és Téged választunk ki?

• A teljesítményeddel arányos fizetést biztosítunk, és ezt nemcsak szlogenként értjük.
• Ha bizonyítod szakmai rátermettségedet, jelentős mértékű önállóságot adunk, és építünk stratégiai javaslataidra.
• Ha fejlődni akarsz, azt nagyvonalúan támogatjuk helyben elérhető szakmai könyvtár és külső képzések formájában (vagy máshogy, ha jobb ötleted van).
• Tehetséges, lelkes, fiatal munkatársakkal dolgozhatsz együtt.
• Munkaidődet egyeztetés alapján rugalmasan tudod beosztani, mert mi az eredményeidet és nem a ledolgozott óráid számát értékeljük.
• Nem virtuális, hanem valódi termékeket árulunk, így munkád egy komplex rendszerbe csatlakozik a beszerzéstől a logisztikán keresztül a minőségbiztosításon át az ügyfélszolgálatig.
• Rendszeresek csapatépítő bulijaink és céges rendezvényeink.
• Irodáinkban kényelmes és modern munkakörnyezetben dolgozhatsz.
• És nem utolsósorban: egy komoly növekedési ciklus elején csatlakozhatsz hozzánk, melyet 8 év töretlen fejlődése alapozott meg. Részese lehetsz azoknak a sikereknek, amelyeket az elkövetkező években tervezünk megvalósítani.

Amit talán még nem tudtál rólunk…

A KütyüBazárnál mindenki számára elérhető közelségbe szeretnénk hozni a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legérdekesebb kütyüit. Vásárlóink visszajelzése alapján jó úton haladunk, hiszen nap mint nap rengeteg pozitív visszajelzést kapunk termékeinkkel kapcsolatban (is). Csapatunk kitartó és kreatív munkájának köszönhetően fejlődésünk töretlen.

Pedig Tudod honnan indultunk?

8 évvel ezelőtt egy panellakásba érkezett a futár a csomagokért, ahol mindent saját kezűleg csomagoltunk, nem ritkán éjszaka, az egyetem után. Mára pedig egy 1150 m2-es iroda- és raktárkomplexumból szolgáljuk ki a rendeléseket közel 40 munkatársunkkal, Debrecen belvárosában pedig saját boltot üzemeltetünk.

Mindez nem sikerülhetett volna azok nélkül a nagyszerű emberek nélkül, akikkel minden nap dolgozunk a KütyüBazár.hu küldetésén. Büszkék vagyunk a KütyüBazár csapatára, azon belül pedig a marketingesek munkájára, akik országos viszonylatban is kiemelkedő szakmai munkát folytatnak.

Nézd csak, itt vagyunk a legutóbbi bemutatkozó videónkon:

 

Ugye, hogy már a videón is látszik, milyen jó a társaság és a hangulat?

Jelentkeznél, de bizonytalan vagy, hogy alkalmas vagy-e a pozícióra? Ha megvan benned az elszántság, úgy érzed és érdekel a marketing terület, akkor nyert ügyed van. Légy részese Te is a KütyüBazár.hu családjának! Tarts velünk és érjük el közösen a kitűzött célokat!

Tedd próbára magad és töltsd ki az alábbi jelentkezési adatlapot

Kérlek, töltsd fel önéletrajzod PDF formátumban!
Kérlek, töltsd fel motivációs leveled PDF formátumban!