Marketing Vezető

Emeld új szintre Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő webáruházának marketingjét!

A KütyüBazárról

100%-ban magyar tulajdonú cégként, egy hatalmas raktárból szolgáljuk ki a vevőinket, naponta több száz – olykor egy-két ezer – csomagot feladva. Minden nap azon dolgozunk, hogy hasznos és érdekes termékeket kínáljunk az érdeklődőknek, amivel megkönnyíthetjük az életüket, vagy vidámságot csempészhetünk mindennapjaikba. 

Webáruházunkban jelenleg is több ezer termék található, de kínálatunk folyamatosan, napról-napra bővül! Büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban immár hetedik alkalommal nyertük meg az Ország Boltja versenyt Ajándékozás kategóriában. Sokat jelent számunkra ez az elismerés, mert azt mutatja, hogy a vásárlóink szeretik a Kütyüket és minket is. Ezek az élmények hajtanak minket előre abban, hogy felkutassuk és hozzáférhetővé tegyük a legújabb kütyüket, amelyekkel bátran megajándékozhatók a barátok, ismerősök, családtagok, de akár saját magad is! 🙂 Mi is használjuk őket a mindennapokban, így nem ajánlunk olyan kütyüt, amivel mi nem lennénk elégedettek. 

Csapatunk összetartó és vidám egyéniségekből áll, akik szerteágazó tapasztalatuk és érdeklődésük révén nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a sokszínű érdeklődéssel rendelkező vásárlóink igényeit a lehető legjobban kiszolgálhassuk. 

Küldetésünk, hogy elérhető közelségbe hozzuk a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit.

 
 


HAHÓ!

Kedves leendő Marketing Vezető! 🙂

Várjuk, hogy megtaláljunk, mert 2022 számunkra a jelentős fejlődés éve.

Idén lettünk 12 évesek, de a lelkesedésünk és az elhivatottságunk nagyobb, mint valaha.

Ez nem egy unalmas, “darálós” pozíció! A munkád során igazán minőségi és jó munkát várunk – és ehhez meg is adunk minden lehetséges segítséget.

Tehát, keresünk egy szuper csapattársat, reméljük, hogy éppen te vagy az!

Várunk szeretettel,

Jakab László
A KütyüBazár.hu egyik alapítója

Mi az a “Marketing Vezető” pozíció?

Marketing Vezetőként az lesz a feladatod, hogy minél magasabb szintre emeld a meglévő marketing és vezetői tudásod, és ezt a tudásod felhasználd a marketing osztály vezetésére. Ez egy vissza nem térő lehetőség számodra, amennyiben úgy érzed, hogy jövőd a marketing irányába mutat és van folyamatos ambíciód az előre lépésre, az egyre nagyobb sikerek elérésére. Ha fontos számodra a fejlődés az online marketing területén, és megvan benned a lelkesedés, nyitottság, hogy nagyot lépj előre, ne szalaszd el az alkalmat, jelentkezz hozzánk! Tőlünk minden támogatást megkapsz, hogy folyamatosan képezd magad mind marketing, mind vezetői területen.

A tudásod részben marketing oldalról, részben vezetői oldalról fogjuk bővíteni, hiszen a marketing tudás mellett szükséged lesz egy csapat vezetéséhez szükséges tudásra is. A munkád végső eredménymérője az lesz, amikor már átvetted a felelősséget a webáruházunk teljes marketingjéért, és megmutatkozik, hogy milyen eredményt érnek el az általad menedzselt marketing rendszerek és marketing csapat.

Marketing Vezető egy klassz, változatos, a KütyüBazár.hu számára stratégiai fontosságú, valódi értéket teremtő pozíció.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy a piaci átlagnál magasabb szakmai és “emberi” elvárásoknak kell megfelelnie. Ugyanakkor, hosszú távú biztos szakmai karriert, és fiatalos, vidám, családias hangulatú cégkultúrát kínálunk.
 

Ezeket szokták szeretni

AKIK NÁLUNK DOLGOZNAK

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Minden lehetséges módon azon vagyunk, hogy a munkádnak minél nagyobb hatása legyen. Ehhez vannak sztenderdjeink és módszertanunk, amik mind javítják a hatékonyságodat.

HOME OFFICE

Annyit vagy HOME OFFICE-ben amennyit csak szeretnél. 

Van aki bejár az irodába van aki nem, kinek mi a kényelmesebb. 🙂

HOME OFFICE

Minden lehetséges módon azon vagyunk, hogy a munkádnak minél nagyobb hatása legyen. Ehhez vannak sztenderdjeink és módszertanunk, amik mind javítják a hatékonyságodat.

HOME OFFICE

Minden lehetséges módon azon vagyunk, hogy a munkádnak minél nagyobb hatása legyen. Ehhez vannak sztenderdjeink és módszertanunk, amik mind javítják a hatékonyságodat.

Mi igen és mi nem a Marketing Vezető?

 • – Nem egy monoton, ismétlődő feladatokból álló pozíció, sőt… Amire biztosan szükség van, az az, hogy nyitott légy a tanulásra! Ahhoz, hogy az online kereskedelem világában helyt tudjunk állni a marketingünk fejlesztésére folyamatos szükségünk van. Ez pedig a te felelősséged lesz, tehát nem fogod megunni. 🙂
 •  
 • – Nem egy “báb”. Semmiképp se arra gondolj, hogy ez egy olyan vezetői poszt, amiben csak megmondják, hogy mi a projekt és neked csak végre kell hajtanod. Mi minden döntési jogot és felelősséget teljesen átadunk az osztállyal kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy a vezetőd nem segít és nem ad tanácsot. Természetesen a vezetődtől és a tulajdonosoktól is tudsz tanácsokat, ötleteket kérni, de a döntés joga mindig a tied! Mi valódi döntési jogkört adunk, nem végrehajtóit!
 •  
 • – Nem egy művész, vagy egy meg nem értett zseni. Nekünk olyan emberre van szükségünk, aki érti az emberek nyelvét, akit a beosztottjai is megértenek, és így a munkádnak hatása lesz.
 •  
 • – Folyamatosan fejlődni akaró. Olyan vezető munkatársat keresünk, aki nyitott arra, hogy folyamatosan újat tanuljon, aki meglátja az ebben rejlő kiváló lehetőséget, és nem riad meg az újabb kihívásoktól. Nálunk folyamatosan újabbnál újabb kihívásokra számíthatsz. Úgy hisszük, hogy a fejlődésben nem szabad szünetet tartani, mindig menni kell előre.
 •  
 • – Projektekben, megtérülésben gondolkodó munkatárs. Az idődet saját magad fogod beosztani és azt is, hogy melyik projektre mennyi időt fordítasz. Nagyon nem mindegy, hogy elmegy egy egész hónapod egy olyan fejlesztési projektre aminek a bevezetésével kereshetünk havi + 100.000 Ft-ot vagy havi + 1.000.000 Ft-ot. Nem foglalkozhatsz folyamatosan olyan dolgokkal amik nem hoznak eredményt, mert nem adja ki a matek. Nem minden a profit, de azért jó ütemben kell dolgozni és ki kell mutatni profitban is a munkád eredményét.
 •  
 • – Vezetői tulajdonságokkal megáldott illető. Itt a vezető alatt most nem azt értjük, hogy a munkaidőd nagy része a vezetéssel menne el és folyamatosan az emberekkel kell foglalkoznod, hanem inkább azt, hogy könnyedén, erőlködés nélkül tudsz bánni az emberekkel, tudod őket mentorálni és segítségedre tudnak lenni.
 

A KütyüBazár.hu marketing csapata

2018-11-16
istvan

Ezeket várjuk Tőled

HA CSATLAKOZNI SZERETNÉL

VEZETŐI HOZZÁÁLLÁS

Egy igazi vezetőt keresünk, aki egymaga képes felelősséget vállalni a csapata munkájáért és nem riad el, ha több mint 100 millió Ft-os marketing büdzsé költéséről kell döntést hoznia.

ÖNFEJLESZTÉS

Legyen belső igényed a fejlődésre, önmagad fejlesztésére – nem csak szakmai értelemben. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén.

KÖZÖSSÉG

Szeress emberek között dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos Neked, hogy jól érezd magad.

EREDMÉNYORIENTÁLT GONDOLKODÁS

Mivel egy profit orientált cég vagyunk, így fontos, hogy mielőtt belevágsz egy projektbe tudd, hogy az milyen költséggel jár és cserébe milyen eredmény várható rövid és hosszú távon.

Munkatársaink véleménye

A munkakezdés részletei

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Teljes HOME OFFICE lehetőséget biztosítunk, így onnan dolgozol ahonnan csak szeretnél. Az irodánk Debrecenben az István úton található, a helyed ott biztosítva lesz. Ha már unod az “otthoni irodád” bármikor bemehetsz.

MUNKAIDŐ

Nálunk is a szokásos 8 órás napi munkaidő van érvényben. A legtöbb kollégánk 8-17 óra között dolgozik, tehát, ez a legoptimálisabb időszak a munkavégzésre, viszont nagyon rugalmasan tudjuk ezt kezelni.

KEZDÉS

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de azért simán megvárjuk a 30 napos felmondási idődet. 

Jelentkezz az állásra!

Kérlek, töltsd fel önéletrajzod PDF formátumban!
Kérlek, töltsd fel motivációs leveled PDF formátumban!

#1 Küldd el az űrlapot!

Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – ezeknek semmi értelme. Egyszerűen kövesd a kéréseinket!

#2 Kérdőív!

A jelentkezésed után kapni fogsz egy kérdőívet, amit ki kell töltened. A kérdőív kitöltése nélkül nem tudjuk folytatni a kiválasztási folyamatot.

#3 Telefonos és személyes interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (5 perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel. A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet.

Mi lesz az adataimmal?

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak a KütyüBazár.hu vezetői fogják látni, a többi munkatárs ezekhez az adatokhoz nem is fér hozzá. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.