Growth Hacker álláslehetőség – Debrecen

Mindenki számára elérhető közelségbe szeretnénk hozni a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legérdekesebb kütyüit. Vásárlóink visszajelzése alapján jó úton haladunk, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk nap mint nap termékeinkkel kapcsolatban (is). Hála munkatársaink munkájának és kitartásának, töretlenül, közösen fejlődünk!  

Pedig Tudod honnan indultunk?

8 évvel ezelőtt egy panellakásba érkezett a futár a csomagokért, ahol mindent saját kezűleg csomagoltunk, nem ritkán éjszaka, az egyetem után. Mára pedig egy 1150 m2-es  iroda és raktár komplexumból szolgáljuk ki a rendeléseket, több mint 30 munkatársunk van, ezen felül pedig egy boltot is üzemeltetünk Debrecen belvárosában.

Mindez nem sikerülhetett volna azok nélkül a nagyszerű emberek nélkül, akikkel minden nap dolgozunk a KütyüBazár.hu küldetésén.

Töretlen fejlődésünkhöz Rád is szükségünk van! Aki érdeklődik a Kütyük iránt, szóban és írásban egyaránt jól kommunikál és szívesen segít az embereknek.

Mi is az a Growth Hacking?

Olyan marketing megoldás, ahol technológiai, analitikai és kreatív megoldások felhasználásával rövid időn belül jelentős növekedésre lehet szert tenni. Egy adat-központú online marketing szemlélet, amely sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a tesztelésre és az optimalizálásra, a nem szokványos csatornákra és a komplex, gondosan megtervezett esemény-láncokra is.

Most pedig nézzük részletesen, hogy mik lesznek a feladataid: 

– Folyamatos tesztelés-optimalizálás a gondosan megtervezett eseményláncokra
– Marketing hirdetések költséghatékony készítése
– Hirdetések készítése adatnyerés szempontból a további feldolgozás érdekében
– A marketing világára vonatkozóan aktuális piacok figyelése

Miért jó neked, ha Te jelentkezel erre a pozícióra és Téged választunk ki?

– Fiatalos, vidám légkör, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy bekerültünk a Szerethető munkahelyek 100 legjobbjai közé 2018-ban
– Otthonról is végezhető, rugalmas munkaidő
– Fejlődési lehetőség a céges könyvtár és a képzések által
– Fix alapbér, plusz teljesítmény arányos juttatás
– Rendszeres csapatépítő bulik és céges kirándulások
– Modern, kényelmes iroda

Nézd meg bemutatkozó videónkat is:

Ugye, hogy már a videón is látszik, milyen jó a társaság és a hangulat?

Jelentkeznél, de bizonytalan vagy, hogy alkalmas vagy-e a pozícióra? Ha megvan benned az elszántság, úgy érzed, hogy elhivatott vagy a marketing terület irányába, akkor nyert ügyed van. Légy részese Te is a KütyüBazár.hu családjának! Tarts velünk és érjük el közösen a kitűzött célokat!

Tedd próbára magad és töltsd ki az alábbi jelentkezési adatlapot!

Kérlek, töltsd fel önéletrajzod PDF formátumban!
Kérlek, töltsd fel motivációs leveled PDF formátumban!